A venit zapada…cred ca a nins cu prosti.

Posted: 18 ianuarie 2016 in BUCURESTI, FUN
Etichete:, , , ,

zapada-munte-2014-750x350  Isterie maxima…a venit zapada. Se mira toate televiziunile de parca nu ar fi la fel de atata amar de vreme si parca am fi situati in Maldive,nu in inima Europei.

La cata prostie e in tara asta,de fapt,nici nu ma mai mira. Vine zapada, incep idioteniile.zapa
Vin inundatiile,la fel.Prin Buzau, unde an de an se fac nameti si blocaje, barbatii stau linistiti in carciuma si asteapta ajutoarele si Jandarmeria, sa ii scoata,dom’le , din nameti,sau din inundatie.caz-unic-de-solidaritate-intr-un-sat-vasluian-inundat-satenii-s-au-mobilizat-si-au-reconstruit-carciuma_size6

Desi se tot bate apa-n piua pe la televizor ca vin tot felul de coduri de zapada si viscol,tot mai sunt idioti care, fara a avea vreo urgenta, pleaca la drum exact pe acolo pe unde e codul mai colorat. Si se mira ca ” autoritatile nu fac nimic”si cer demisia .Ca tot e la moda.

Si cum noi suntem mai catolici decat Papa, repede sa inchidem scolile si gradinitele. Asa o fi si in tarile nordice, unde zapada e prezenta mai multe luni pe an decat la noi? A dat o zapada, gata, blocam, inchidem, dam cod portocaliu sau rosu, e urgie,reporterii sunt pe teren, bagati in zapada pina la gat,de ai impresia ca nu au mai plecat de acolo de anul trecut.Ma rog, nu ar fi o pierdere, prosti si agramati gasesti pe toate drumurile, poti sa iti iei sezonieri.rep

Militia ,pardon Politia Locala, vizibil deranjata, sta la fiecare colt de intersectie. Dar la caldurica, in masina,in loc sa iasa si sa indrume lumea sa treaca pe unde trebuie. Da,dar pe unde ar trebui sa treaca lumea asta, pe la trecerea de pietoni sau sa mearga pe trotuar e apa,respectiv zapada. Onor drumarii deszapezitori, in desteptaciunea lor fara limita, arunca zapada de pe carosabil, pe insulele unde ar trebui sa stea pietonii. Iar in dreptul trecerilor e cea mai mare apa.

Ai masina parcata la marginera soselei? Ghinion, dupa ce stai o ora sa o cureti pe ea si in jurul ei, vine Dorel,tata, cu masina cu lama si ti-o pune la loc, ba chiar mai multa si mai murdara. Ca asa e la noi. Numai prosti. Aveam compasiune pentru ei,ca lucreaza in frig, saracii, dar nu merita. Niste prosti si niste nesimtiti care nu sunt in stare sa incarce zapada si sa o duca la statia de epurare. Si vine Politia Rutiera si le da amenda. I-au rupt, 2200 de lei! Nemilosilor!

Lasă un comentariu