M-am lasat de fumat.Week 1.

Posted: 17 martie 2016 in BUCURESTI, FUN
Etichete:, , , , ,

Sper.

stfDa, m-am lasat de fumat. Nu e cum zic unii, ca, daca ai vointa, e usor. Nu e usor. Deloc. Iar vointa iti trebuie cu gramada. Am hotarat ca ultima tigare a fost cea de aseara, de la 23.20.  Mi s-a parut mult mai usor sa trag ultima tigara inainte de culcare gandindu-ma ca, la trezire , o sa am deja 6 ore de cand nu am mai fumat. Si cum eu oricum nu fumam prima tigara inainte de 08.30 deja aveam 8 ore si jumatate de nefumat. Acum am mai adaugat 4 ore iar cel mai greu moment de pina acum a fost cel al bautului de cafea de dimineata. E cam nasol, ai tendinta de a duce mana la buzunar si a scoate una bucata tigara. Norocul meu e ca m-a dus capul si nu mi-am luat la mine tigari ,ca nu stiu daca as fi rezistat.

Stop smoking now

Stop smoking now

 

Ma rog, acum ma asteapta cele mai grele momente , pe fond psihic cred. Si in continuare va fi greu cu intalnirile cu prietenii…etc, iar acolo va interveni vointa ca nu ma pot inchide in casa. Wow, si la bere e greu. Bine ca nu se mai fumeaza in cluburi. Oare?

Va tin la curent cat de des posibil si sper sa nu va anunt intro zi ca m-am reapucat.

Comentarii
  1. Grig spune:

    Nu vreau sa te descurajez, dar eu am stat si cate 48 de ore fara sa fumez, dar cand am scapat la pachet am recuperat! Sper sa nu faci la fel!

    Apreciază

  2. caleentd spune:

    Nu ma descurajezi. Eu sper, ti-am zis.

    Apreciază

Lasă un comentariu