Feisbucu mamii ei de treaba…

Posted: 2 martie 2016 in BUCURESTI, FUN
Etichete:, , ,

De la socializare la prostie.facebook

De la socializare la prostie, se vede treaba , e un prag atat de mic incat, daca nu esti atent, calci peste el fara sa-ti dai seama. Macar daca mirosea urat precum rahatii de caine infloriti, ca de obicei, dupa disparitia omatului de pe strazi si te facea atent.

Dar, din pacate, nu este. Ma conectez dimineata si, ce sa vezi, 100 de milioane de cesti de cafea, in diferite forme, sunt postate de cetateni care tin musai sa iti aminteasca de faptul ca ei s-au trezit si o consuma. Numai ca, la o privire mai atenta, vreo 50 % din poze sunt cam la fel, copiate toate ” da pa net ” de te gandesti cu groaza ca toti isi beau cafeaua impreuna intr-un spatiu de 5 pe 5. Imaginatie, nu gluma.

Apoi, urmeaza parintii exaltati. Cu astia e mai delicat. Dar si mai de rahat incat ei vor ,cu tot dinadinsul , sa afle toata lumea ca ala micu’ a facut caca la olita pentru prima oara si posteaza ” creatia” maronie cu mare mandrie. Si sunt aia si mai exaltati care sunt in stare sa sarbatoreasca cu torturi si sampanie fiecare ora din viata odorului. Cutare a implinit 1 an, 5 zile ,4 ore si 17 minute? Gata, pac pac, poza ,tort, lumanari, mami il pupa, zeci de dobitoci dau like si-i ureaza ” La multi ani ! „. Si asta doar din dorinta de a ne arata noua cat de parinti iubitori ” e” ei!

Mai sunt posesorii de animale mici , mai ales pui. Poze gen ” Primul Ham Ham ” inunda FB-ul ,toti sunt cazuti in stare de admiratie profunda si arunca like-ul.

Aaaaa, si sa nu uitam gurmanzii. Ai gatit o mancarica de cartofi? Ti-a facut mami omleta? Ai reusit sa iti faci un sandwich singur? Poze,poze cu ” Va place?” repede. Si, ati ghicit, urmeaza sute de comentarii cu ” Vreau si eu” ” Pofta buna” si iar like-uri.

Si ultimii, dar nu cei din urma, feisbucosexualii. Astia daca nu sunt intr-o relatie, isi cauta. Dar nu uita sa posteze poze in chiloti, intinsi pe pat, cu statusul ca-s tristi,parasiti ,neintelesi, parasiti. Sau, dupa ce se penseaza si se rad la subrat, fac o poza in oglinda de la baie. Sa-i vada lumea cat de prosti sunt.

Fuck FB. Cred ca o sa imi sterg totusi contul pina la urma.

 

Lasă un comentariu