Singur printre bunici ( de sex feminin )

Posted: 24 august 2015 in FUN
Etichete:, ,

bunici

    Sau cum este sa fii bon ( masculinul fortat de la bona! )

Vine vacantaaaaa! Mooaaaaamaaaaaa,ce bucurie! A celor mici,evident,ca a celor mari,in afara de cele cateva zile de concediu, aceasta bucurie se transforma in stres.Stres cauzat de iubitul nostru sistem de invatamant,de guvern,de ministerul de resort,de toti cei care conduc dupa ureche tara asta. Si asta din cauza ca,in timpul celor 3 luni de vacanta de vara ,tu ca parinte lipsit de bunici,fie si temporar, tu ,ca parinte,nu ai ce sa faci cu odraslele. Nu exista gradinite de vara,macar 2-3 pe sector,la care sa iti lasi plozii.

Si, atunci,incepi sa inventezi. O boala, ca sa stai in concediu medical,cand tu,cand sotia,sa poti avea grija de copii. Dar distractia are si ea locul ei in tot contextul asta.parc

Caci, dupa o singura zi in parc,afli multe. Ceilalti puradei,mai norocosi, au bunicile in dotarea de vara. Iar bunicile,ce sa faca,discuta.

Si astfel,printre doua-trei urlete la nepoti ( ” Da-te jos din copac, nu va bateti, lasa catelul doamnei,ca-l sugrumi, nu-i frumos sa va aratati chilotii” si alte delicateturi ) auzi de toate. Cine a mai murit,cine s-a imbolnavit, cine a mai divortat, cine pe cine a prins cu amanta/ul, ce doctorii mai sunt la moda s.a.m.d. Afli tot ce se mai intampla in seriale si poti sa iti tii la curent consoarta.Afli preturile cele mai bune la legume si retete noi de conserve si muraturi.

De exemplu,daca la inceputul vacantei nu stiam sa fac visinata,acum am produs deja 10 litri de licoare.

Cel mai tare fapt este,ca atunci cand intri in parc,esti analizat cu ochiul specific soacrei si,mai nou al medicului. Astfel scutesti banii de analize                                                                                     .soacra

Multumesc,inca o data,statului roman!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s