Ce sa nu faci in Bucuresti! First time in Bucharest! Prima oara in Bucuresti!

Posted: 30 aprilie 2015 in BUCURESTI, FUN
Etichete:, , , , ,

Daca nu esti un cetatean al Bucurestiului ,trebuie sa stii urmatoarele:

harta

Nu traversa pe la trecerea de pietoni! Asta daca tii la viata si integritatea ta! Este cel mai periculos loc de traversare posibil.Nici autostrada spre mare nu e atat de periculos de traversat precum sunt arterele bucurestene, chiar si cele secundare! Avem smecheri, taximetristi si cocalari plus masinile de curierat pentru care nu s-au inventat, inca, reguli valabile de circulatie!

trecere-pietoni trecere

Daca vrei sa ajungi la aeroport, Baneasa sau Otopeni, NU o lua pe la Piata Presei Libere decat daca, ai luat cu tine alimente si apa de ajuns, Diazepam si Extraveral si o marja de timp de minim 5 ore. Este recomandat sa ai la tine paturi calduroase, rezervorul sa fie plin, cortul si un gratar,pentru orice eventualitate. Si sa lasi destula mancare animalelor de acasa.piata presei

Nu pleca de acasa sau de la hotel fara sa-ti rezolvi necesitatile fiziologice! In unele locuri din capitala w.c.-urile publice sunt la fel de rare precum eclipsele de soare ( sunt poet, stiu ) iar, in altele, ca viata pe Luna, inexistente. Daca , totusi, gasesti una, foloseste-o, apoi fa-ti un selfie cu ea si pune-l pe FB, o sa aduni mii de like-uri. Daca e automata ,functionala si folosibila, nu te apuca sa apesi pe butoanele dinauntru. S-ar putea sa ramai in fundul gol in fata tuturor, cunosc un caz.

wc wc2

Ploua? Nu lua masina personala decat daca ti-ai sarutat copiii si nevasta. O sa-i mai vezi decat peste vreo trei zile!

Nu lua taxi-ul de pe strada! Pune-te in fata unui bloc, suna la compania de taximetre si da adresa respectiva. Altfel s-ar putea sa scrii acasa sa-ti mai trimita bani, ca o cursa de 5 kilometri poate sa coste si 200 de lei!

Hai sa aveti bafta!

Comentarii
  1. Ioana spune:

    nu ma lasa mah, sa apreciez…..zice ca sa bag e-mail si parola si dupa aia zice ca nu e bine si ca daca mi-am uitat parola…..nici asta nu merge in Bucuresti:)))))

    Apreciază

  2. Ioana spune:

    da eu apreciez……asta voiam sa stii:)))

    Apreciat de 1 persoană

  3. dan spune:

    Asta mi-a placut tare

    Apreciază

Lasă un comentariu