Ziua barbatului.

Posted: 6 mai 2015 in BUCURESTI, FUN
Etichete:, , ,

Femeile sunt mai egale in drepturi decat barbatii.

big-consiliului-europei-a-instituit-o-noua-comisie-pentru-egalitate-intre-femei-si-barbati

Exact.1 Martie – martisoare, flori, parfumuri, bomboane, romantism. 8 Martie – flori, parfumuri, bomboane, romantism. Pastele si Craciunul – sa lasam femeile sa plece mai devreme de la job ca au de facut cozonaci si sarmale si curatenie. 14 Februarie – flori, parfumuri, bomboane, romantism. Ziua de nastere si onomastica danselor – flori, parfumuri, bomboane, romantism. Facebook, Twitter, Google + – abundenta de poze cu tot regnul animal pufos si cu ochii mari, plus torturi si bomboane si sampanii inconjurate de catralioane de flori. Diabet curat. Bine, ca 90% din ele se duc la mamica sa ia preparatele gata facute, nu se mai pune. Si le vezi, legiuni intregi de sarbatorite, cum navalesc pe usa mall-ului, sa stearga orice urma de ban de pe carduri. Si dupa, se pun in fund ( nu draga,nu e mare ! ) la o cafea, vorbind toate in acelasi timp, despre cat li s-au umflat picioarele de la umblat.

18871

Si vine 5 Mai. O zi. Doar o zi,atat avem si noi. Si trece neobservata ca metroul prin subteran cand te afli la suprafata. Bai nene, sa vezi si tu o poza cu bere, cu vin, vodka si alte vitaminizante din astea lichide si un amarat de ” La multi ani ! ”

NIMIC. Pai voi stiti cat de greu e sa fii barbat ? Stiti cat de greu e sa iti ajuti prietenii sa iasa pe picioarele lor din carciuma sau de pe stadion? Sa mergi la meciuri o fi usor? Sa prepari gratarul cu o bere in mana? Credeti ca golirea unei sticle de tarie cu prietenii poate fi facuta ,asa, de oricine? Credeti ca e asa usor sa ignori ceasul si sa uiti ca ai zis ca vii la 8 ( mami, de data asta SIGUR ajung! ) ?

Nu e normal. Avem drepturi si obligatii egale. Doar ca voi sunteti mai egale decat noi.                                                    egalitatea-de-sanse-intre-femei-si-barbati-3-638

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s