STIRILE DIN ANUL 2100 D.C., ROMANIA.

Posted: 31 iulie 2015 in FUN
Etichete:, , , ,

Proteste bucuresti_09181210    O manifestatie de amploare, la care au participat 2 000 000 de cetateni, a avut loc astazi in Piata Universitatii din Bucuresti. Ei au cerut demisia actualului guvern si revenirea la guvernare a nepotului lui Traian Basescu,ca sa le mai taie din salarii, declarand ca salariul minim pe economie de 15000 de euro este mult prea mare.Ei s-au mai declarat nemultumiti si de viteza cu care guvernul a terminat, in 6 luni, autostrada Bucuresti – Kiev.auto

Bande bine organizate ,formate din angajati ai producatorilor de produse petroliere , actioneaza pe autostrazi, ridicand masinile din trafic si, ducandu-le in benzinarii, obliga soferii sa faca plinul gratuit. Si, ca umilinta sa fie deplina, le mai baga cu forta in portofel contravaloarea in bani                                                        .anaf

A.N.A.F. si-a inchis azi portile,disponibilizand angajatii pe motiv ca nu mai exista evaziune fiscala.

Somajul in cadrul D.N.A. atinge cote alarmante dupa ce procurorii,in lipsa coruptiei nu mai au ce sa faca.

5 soferi , care au comis neregularitati in trafic, au alergat un agent de circulatie care refuza sa le dea amenda.

Alergatagent

Ministerul invatamantului a anuntat ca rata de promovare a examenului de bacalaureat a ajuns la 110 % din cauza ca, printre elevii ce au sustinut examenul, s-au infiltrat si prescolari.

20 de turisti , care au calatorit cu trenul din Bucuresti la Constanta, au dat in judecata Ministerul Transporturilor pe motiv ca nu au avut timp sa isi bea cafeaua pe timpul calatoriei.

Intr-o vila din Primaverii au fost descoperite ramasitele ultimilor 2 cocalari din Romania. Se presupune ca au murit din cauza celor 7 kg de aur de la gat ce le-au provocat o fractura de coloana in timp ce dansau pe manele.

cocalar3.jpg anastassia-papathanassiou Vila

Va tinem la curent.Continuu.

Lasă un comentariu