Da-mi doua palme!

Posted: 12 mai 2015 in BUCURESTI, FUN
Etichete:, , , ,

Ciupeste-ma. Si, da, da-mi doua palme! ( nu va inghesuiti, era metaforic)

palme

Fusei deunazi la onor Taxe si Impozite sa prelungesc un contract de chrie cu proprietarii. Ca de fiecare data, m-am pregatiti fizic si,mai ales, psihic pentru extenuanta lupta cu angajatii si hachitele legislatiei in vigoare.

Stiam, din experienta, ca, oricum ai da-o, luni e luni. Cea mai nasoala zi din saptamana, mai ales cand ai ceva de rezolvat cu statul roman. Ajungem la sediul respectiv, incepem sa completam acte. Nici nu va imaginati, daca nu ati avut de a face cu asa ceva, cam cate acte de completat implica un contract de inchiriere, cate copii plus un certificat energetic ( pe care ti-l face o firma, recomandata cu caldura de ghiseiste. Amalgamului de intrebari si bife de pe formularul ce trebuie completat ( 4 bucati, cate doua de fiecare proprietar ) am crezut ca i-am facut fata, dar nu, nu este asa,de la an la an exista modificari pe care ti le sugereaza ( cu ranjetul ala de hiena, considerandu-te din start un prost ) doamna de la ghiseu. Dupa depunere trebuie asteptat pina la 10 zile lucratoare ca acel contract sa fie avizat. Trebuia. Si de aici incepe visul frumos.

Dom’le, ei bine, da, s-a ajuns la performanta sa fie folosite calculatoarele din dotare,iar la introducerea numarului de contract aferent prelungirii sa apara ca esti in regula si sa se elibereze PE LOC, actele de prelungire! Fabulos! Romania? 2015?Woooow! Iar doamna de la ghiseu a reusit sa fie amabila! Iar WOOOW!

Bine,nu va imaginati acum ca s-ar fi schimbat ceva in amplasarea deschiderii ghiseului la care sa comunici cu doamna. E aceeasi pozitie umila, aplecata, de te simti ca la un control proctologic! Iar intre tine si doamna este o distanta de un metru.

ghiseu1

Nu va imaginati acum nioci ca s-a schimbat ceva la incasarea impozitului! Trei ghisee trebuie sa schimbi ca sa-ti achiti darile! La unul se elibereaza o hartie cu cat ai de platit, la altul pe baza hartiei ti se elibereaza o chitanta pe care o platesti la alt ghiseu.Punct.

Dar, oricum , sa fim optimisti si sa speram ca nu avem, pina la anul, crize de sciatica din cauza pozitiei caprine de la ghiseu.

Capra201

Forza Romania!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s