Barbatii si berea

Posted: 7 aprilie 2015 in FUN
Etichete:, , , ,

 Legaturi indestructibile.

1

Sa desparti un barbat de placerea de a bea bere este ultima forma de tortura folosita, probabil, si de gardienii de la Guantanamo.

Cred ca,dupa pungi de apa pe cap, smulgerea unghiilor si arderea sprancenelor, lui Abu Ahmed sau cum i-o mai chema pe teroristii de acolo, i se soptea duios la ureche: „Ok, de acum nu vei mai putea bea bere rece” si incepea, sarmanul bombardier sa toarne tot.

Mai demult, Ramses sau care o fi fost ” Da big boss” pe la piramide, vazand ca robii nu mai vroiau sa urce pietroaiele pe piramide, le-a aratat butoaiele de bere si a rezolvat problema.

bere egipt

Un barbat are legaturi indestructibile cu berea. Femeile din ziua de azi uita, aunci cand fac scandal din cauza berii, ca mamelor iubitilor/sotilor/amantilor li se recomanda se bea bere ca sa aiba lapte la san din abundenta! Si atunci ,cum sa nu vezi legatura? Un barbat bea bere si se uita la sani la fel de natural cum o femeie poarta in poseta ( a se citi sifonier ) 4 truse de machiaj, doua bluze,3 parfumuri, scaunul de la masuta de toaleta si catelul.

Apoi e clar ca Dumnezeu, cand a facut aceasta fiinta minunata si inteligenta, s-a gandit cum sa-i puna numele si, stiind ca se va inventa berea ( daca nu o inventase chiar EL ! ), a inventat numele de barbat, ca sa inceapa cu aceeasi litera, cel putin in romana!

Nu incercati sa ne despartiti de bere, e in adn-ul nostru, e plina de vitamine si de istorie, e ca si cum ai incerca sa iei copilul de la san ( unde bea si el o dusca ) unei mame.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s