O tara misto in care totul e maro.Sau o tara maro in care totu-i la misto?

Posted: 17 martie 2015 in FUN
Etichete:, , , ,

 Romanica. Tara tuturor posibilitatilor.Ale lor.

cristiana

Nici nu mai ai cum sa te crucesti. Deja devine o impietate sa folosesti sfantul semn al crucii in tara asta. Te uiti ca prostul la ce ai votat, convins fiind ca, la acel moment dat, era varianta optima si, din punctul tau de vedere, cea mai curata. Crede-ma, punctul tau de vedere are mari probleme cu vederea. Dioptriile prin care le-a vazut curatenia sunt atat de mari incat ar trebui sa fie interzise prin lege. Sunt mai multe sanse sa castigi la o ruleta masluita decat sa gasesti pe cineva nepatat printre cei ce vor sa te conduca. Spoiala cu care se acopera i-ar face invidiosi pe marii pictori ai lumii. Numai ca ei pictau pe un fond alb, aducand culoare non-culorii deschise iar jigodiile astea acopera fondul maro din care au fost plamaditi. Si put rau, iar putoarea ne-a intrat in case si in suflet prin televizor si prin ziare. Si-i vezi zambind superior si zeflemist, clamandu-si nevinovatia si suspinand dupa foehn-ul lipsa din celula si sutienul oprit la receptia hotelului ” AREST „. Si vin, la misto, cu valiza pregatita la audieri, ca,vezi Doamne, ei sunt siguri de arestare chiar asa ,nevinovati.

catuse

Si toti sunt bolnavi si depresivi cand ajung la mititica, chiar daca au fost saltati de mascati din spa-ul de lux sau de la scara avionului ce i-a adus din Monaco sau de pe Coasta de Azur, unde jucau table pe plajele private. Alta e surprinsa la Paris, la shopping cu sefa antimafie si zice ca e lucratura. Mda. Mai e rahatul ala care ne-a condus 10 ani, care arunca acum cu materialul din care e zamislit chiar in oamenii pe care i-a numit in diversele functii cheie si care nu-i mai sunt loiali. Oameni (?) care pina acum dadeau girul afacerilor necurate. Si mai era unul,cel mai recent, chiar seful de la Integritate care a luat mita .Ba, esti prost? Cine te-a pus ma acolo?

Brusc si-au dat seama mai-marii ca nu sunt conditii in arest. Pai nu tot voi spuneati ca nu sunt bani pentru investitii? Acum ce vreti? Conditii ca la Ritz? V-as arunca in fortul in care au suferit anticomunistii, v-as incuia si as uita de voi.

Avem profesori, doctori , politisti platiti tot la misto. De aia, daca mai stati mult acolo sus, viitorul va fi maro.

Inchei asa, cu Eminescu:

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s