Ba al meu e mai frumos!

Posted: 9 martie 2015 in FUN
Etichete:, , , ,

 Exagerare is my middle name!
copii

Daca iesi in parc cu odrasla sau odraslele sinimeresti, ca barbat, intr-un grup de mame/ bunici/ mamai, e aproape imposibil sa nu te cracanezi de ras la discutiile auzite. Sa luam, de exemplu, dialogurile despre copiii aferenti. ” Stii ce-a facut Vasilica al meu azi? ( Vasilica are doar 2 luni, dar asta nu conteaza! ) Mi-a zis ( ochii se umezesc,vocea se gatuie de emotie )” GUGU ” ! Aplauze prelungite, ocheade geloase spre copilul Vasilica si de repros spre produsele proprii! Si aici intervine nevoia de a nu fi mai prejos drept pentru care incep fabulatiile! „Pai cat are Vasilica? 2 luni? Al meu a zis GAGA la 3 saptamani si 2 zile!” ” Da,bravo, dar Vasilica la 2 saptamani rezolva ecuatii cu trei necunoscute!” ” Si,al meu la 1 saptamana , facea spiritsm ca sa-i explice lui Einstein ca a gresit ceva in celebra-i teorie!” Si de aici pina la cearta nu mai este decat un pas.

Sau celebra intrebare ” Fetelor, ce mai gatiti voi ca eu nu mai am nicio idee?”. Pune draga mana pe calculator si cauta pe internet! Daca se ajunge si la capitolul curatenie, aici e grava treaba! Auzi doar asa: ” Am spalat covoarele, peretii, aragazul, pisica, geamurile din casa si de pe casa scarii, copiii si barbatul! De trei zile muncesc in continuu, doar pe hol!” Dar, ce, Doamne iarta-ma, pina acum nu ati avut apa curenta conectata? Zici ca nu s-a mai facut curat in casa aia de pe vremea lui Ceausescu!

Sa nu mai vorbesc de subiectul slabeala/ mers la sala/ regim! Daca se ingrasa vreuna, e luata in colimator, in fata e cainata si sustinuta, in spate e barfita. Daca slabeste , e admirata in fata iar in spate toate sunt SI GU RE ca e bolnava, altfel nu avea cum sa slabeasca asa! Toate de maine merg la sala si, tot de maine, se apuca de regim. Se trece iar la copii, de data asta la cei mai mari, care sunt niste genii toti, dar cineva are ceva cu ei! ( Lasa ca ma duc eu la sedinta si vad ei! )

Le luam asa cum sunt, macar te distrezi cu ele,asta daca nu te ia capul. Cel mai frumos e primavara, iti iei o bere si ai spectacolul gratis! O exista ceva mai relaxant decat sa stai si sa te distrezi copios pe seama discutiilor ?

Mie imi place sa ies cu copiii in parc, ma distrez teribil!

Comentarii
  1. ioana spune:

    Ti-as zice de mama da n-re nicio vina saraca….. Acu ce sa zicem si noi, de cate ori am auzit ca nu va mai uitati neam la meci dupa fiecare infrangere….si oricum, ai vostri au jucat bine da i-a furat arbitrul….si ca beti bere ca face bine la sanatate…si ca sub burta e plin de muschi (si oricum, toata lumea stie ca muschii nu se fac la sala ci cu steroizi…)…..samd……da noi ne distram, ne zicem ca o sa cresteti mari si o sa va vina mintea la cap 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. dan spune:

    Nici macar nu ai voie sa bei in parc! :))))))))) …dar alta solutie nu exista asa ca te inteleg :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu