Republica Spagii Romania

Posted: 3 martie 2015 in FUN
Etichete:, , ,

 Chiar, mai este cineva care nu ia sau da spaga?

spaga

Avem fost ministru de interne care a luat spaga. Avem mai multi fosti ministri de la comunicatii care au luat spaga. Avem ministri de transport si tineret care au luat spaga. Avem fosti prim-ministri care au luat spaga. Avem fost vice-prim ministru care a facut manarii cu Loteria. Avem fost presedinte care ar fi implicat in luare de spaga. Impreuna cu fratele. Avem judecatori, procurori, sefi de consilii judetene si primari care au luat spaga. Avem ziaristi care au fost sub acoperire. Consilieri care au luat spaga.

Vrei sa ti se rezolve ceva repede pe la primarie? Trebuie sa ai o sacosa cu o rata,2-3 kilograme de vin si 10 oua. Te duci la medic? Da, frate, un plic sa te rezolve. Ajungi la preot pentru diverse evenimente? Baga bani, baga bani! Ai trecut peste viteza legala sau pe rosu? Baga ceva in talon si scapi! Te-a prins controlorul fara bilet? 20 de lei si nici nu te-a vazut! Vrei sa stea copilul in prima banca sau sa aiba un rol mai important la serbarea de sfarsit de an? Baga si tu ceva la plic.

Ma astept sa incepem si acasa la fel! Ai fost trimis sa bati covorul? Te uiti dupa plic sau macar dupa 2 beri! Vrei ciorba? Pai nu dam si noi un parfum sau un rimel? Vrea copilul la calculator sa se joace? E buna si alocatia! Vrei….? Ooooo, P.I.N.-ul de la card si se rezolva! O sa ajungem sa dam spaga ca sa putem da o spaga!

Cum intri cu plicul in mana undeva, cum se schimba starea de spirit, se aliniaza favorabil planetele iar muscata din fereastra, ce pare moarta de 2 ani, se inroseste. Apar zambete, politetea e la ea acasa, iar toti sunt atat de dulci de te astepti sa gasesti un urs sub gura din care nu mai curge decat miere.

Sa lasati, va rog, contul de la card aici, vreau sa va dau o spaga celor care cititi!

Hai va pup pe portofel!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s