Protest

Posted: 27 februarie 2015 in FUN
Etichete:, ,

Asociatia groparilor liberi din Romania ” Cazmaua si Lopata ” ne-a transmis spre publicare urmatorul protest :

Workers prepare graves for a ceremony at a memorial centre for Srebrenica victims in Potocari

Stimati concetateni,

Prin prezentul protest dorim sa atragem atentia asupra unui fapt ce ne ingradeste dreptul la munca. Protestam impotriva primarilor de sectoare si primarului general. Nu se poate, ca in anul de gratie 2015, noi sa pierdem atatia bani din cauza gropilor din asfalt. Am efectuat, inca din ianuarie, controale periodice pe strazile capitalei si constatam cu ingrijorare progresul in numar, adancime, proportii si diversitate a gropilor din asfalt. Avem copii de crescut, case de intretinut, noi ce mai sapam? Avem informatii clare ca se doreste inceperea inmormantarilor clandestine in gropile din asfalt. Plang lopetile pina ruginesc, franghiile se umezesc si se rup. Nu se poate asa ceva, rugam politia si Patriarhia sa ia masuri! Avem totodata, prin surse, informatii, ca este o actiune comuna a D.N.A. si a Federatiei Romane de Slalom urias, mediu si mic, prin care prima vrea sa ingroape dosare iar a doua sa organizeze, clandestin, concursuri de genul curselor ilegale de masini ,cu premii constand in bucse, amortizoare si articulatii.

Intelegem preocuparea pentru sanatatea morala ( in cazul primei susnumite ) si fizice ( in cel de-al doilea caz ) a societatii bucurestene. Ce nu intelegem este faptul de a nu fi chemati si noi, profesionistii, sa putem profita de aceasta stare de fapt.

In speranta ca ne-am facut intelese punctele de vedere, vom protesta prin saparea unei gropi undeva in Bucuresti. Problema este ca nu prea mai avem unde.

Semneaza presedintele asociatiei,

Gigi ” Cazma iute ” Gropescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s