Scrisoare catre FCSB

Posted: 20 februarie 2015 in BUCURESTI, FOTBAL, FUN
Etichete:, , ,

Steaua

  Suntem noi.Noi cei care fugim cateodata cu banii de paine de acasa sa ne luam bilet la meci. Cei care ne certam cu sotiile in week-end ( Iar te duci la meeeeeci? ). Cei care ne adunam cu 5 ore inainte sa radem, sa discutam, sa bem cu prietenii. Cei care am facut cea mai mare galerie a unei formatii oaspete pe Bernabeu ( aaaaah, Banele! ).Cei care ne imprumutam sa mergem la Londra, Valencia, Amsterdam cate 2 zile in autocar si cei care umplem stadioanele la meciurile de pregatire din cantonamente. Am stat in ploaie cu Southampton si Liverpool si Valencia,am dat zapada de pe gazon in meciul amanat cu Villareal. Suntem toti, intr-un fel sau altul prieteni pentru ca ne-a unit ceva, un spirit de performanta si o sete de spectacol.Suntem cei carora alte combinatii de culori pe un stadion,in afara de ROSU si ALBASTRU, ne fac rau.

 Suntem noi. Voi cine sunteti? Niste pasageri care se dau jos intr-una din diferitele gari si raman indiferenti daca trenul face stanga sau dreapta sau daca sare de pe sine.

 Daca pentru voi numele STEAUA nu inseamna nimic, pentru noi inseamna, de cele mai multe ori, totul. Ne luati dreptul la speranta si la prietenie, ne luati placerea asteptarii si pregatirii unui meci dintr-un interes meschin, din cauza banilor. Vindeti jucatori si bilete, mii de steaguri, fulare si tricouri, sticle de vin si brelocuri, pix-uri si agende si acum vreti sa ne vindeti si pe noi. La meciuri acceptati sa fim jefuiti sistematic de vanzatorii de hot dog si sucuri care pun niste preturi nesimtite, desi nu iti este acceptata nici macar o sticla de apa pentru copil pe stadion.

 Pentru asta o sa va blestemam tot restul vietii. Pentru faptul ca ne luati sperantele si ca aruncati trecutul la gunoi ca pe un cotor de mar.

 Nu va jucati cu noi ca gresiti grav!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s