Doi zece ce ce ce…

Posted: 9 februarie 2015 in FUN
Etichete:, , , ,

Sau despre manelizarea radiofonica. 

man

 Stimati tovarasi compozitori si d.j. de radio,v-ati tampit?

 Orice post de radio comercial ai asculta ( exceptie Rock FM,respect! ) dai numai peste niste melodii de cea mai joasa speta ,ridicate la rangul de hituri de realizatorii respectivelor posturi.Cum, Doamne, sa pui melodii pe radio ca cea compusa de Fly Project, Like a star,sau asa ceva?Sau cea a lui Costi Costita, stomatologul cu piramida, cel care nu a vazut cabinet de stomatologie decat din postura de pacient?

 Asta, ultimul, cred ca le-a dat cu cloroform pe la nas celor care canta ( iarta-ma ,Doamne ,stiu ca mint in legatura cu cantatul ! ) in facatura aia ordinara alaturi de el. Sau le-a pus freza stomatologica la gat si i-a obligat sa cante,altfel nu imi explic oribilitatea aia.

 Daca, pina la un punct, inteleg ca fiecare e liber sa compuna si sa asculte ce vrea, nu inteleg , in schimb, ciudata graba a radiourilor de a difuza asemenea rahaturi botezate hit, superhit si alte derivate. Stiu,  replica, ” Schimba programul, daca nu iti convine! „.Pai il schimb,dragi tovarasi ,dar si la concurenta e acelasi lucru! Ma astept, ca din moment in moment, sa difuzati Salam, Adi minunatul, Jean de la undeovreael!

dusmani

 Mi-aduc aminte cu nostalgie de inceputurile radioului comercial,dupa ’89.Uniplus,Contact si muzica pe care o difuzau,d.j. fara scule profesioniste dar si fara aplecare inspre manele!

 Drept pentru care,la final, va urez un sincer HUO !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s