Ce masina sa-ti mai iei?

Posted: 9 februarie 2015 in AUTO
Etichete:, , , ,

 Te uiti 365 de zile in jurul tau si nebuloasa continua. Ce masina sa imi iau?

Masini

 Una normala, sedan, de familie ori vreuna de teren, inalta, garda sus, tractiune integrala sa te poata scoata din necazurile sofatului zilnic?

 Daca mergi in anumite sectoare ale Bucurestiului, ti-ar fi de ajuns prima varianta, macar vara si toamna, dupa ce s-a facut a „n”-a asfaltare. Daca se schimba anotimpurile si sectoarele e clar nevoie de cealalta varianta, menita sa te scoata din craterele care apar si care mai si migreaza ca dunele din desert. Daca as fi producator de autovehicule , as inventa una versatila, ceva in genul amfibiilor, daca judec dupa oceanele ce se formeaza la fiecare ploicica sau dupa fiecare topire a zapezilor. Una care, eventual, sa aiba si un soi de platforma care sa te depuna direct pe trotuar. Care sa aiba roti dotate cu amortizoare de tanc,rezistente la amenintarea gropanelor concurente cu Groapa Marianelor.

 De consum nu mai aduc vorba, tuturor ne-ar place una care sa produca, eventual, combustibil, de sa fii nevoit , la fiecare 500 de kilometri sa opresti si sa mai scoti din rezervor! Aia cu incarcatul la priza, nu mi se pare o solutie, cel putin nu la noi in momentul actual.

 Considerand macar ultima opinie o utopie,e clar ca mai avem muuuuult de asteptat pina sa apara masina ideala pentru Romanica. De strazi si autostrazi decente nu se poate pune problema in viitorii 2000 de ani,deci producatorii de masini ar fi bine sa-si regandeasca noile modele, sa ne multumeasca pe toti.

 Daca aveti idei care sa ne scoata din dilema,postati-le in comentarii. Pina data viitoare, sa aveti bafta de asfalt intins si combustibil ieftin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s